Kohukohu Cemetery


Apparently there are 2 cemeteries in Kohukohu, this one is classed as the new one which has graves from 1900 onwards, the old on which is a Urupa is further along out of town.
Join us on Facebook at the Northland Heritage Group https://www.facebook.com/groups/1109709272401824/

Comments

Tom said…
...I prefer older cemetery and it's great to see the grass cutting crew at work!
Billy Blue Eyes said…
If that is the new what does the older one look like. See they graze the sheep in it like in some of our churchyards
Klara said…
agree with Tom - and his comment made me laugh - grass cutting crew at work :-). it was an unusual sight but I loved it.
Himawan Sant said…
The old graves have a more interesting, gothic look.

Greetings from Indonesia.
I'd love to explore this cemetery! The older the better. The sheep look happy to help trim all the grass.
Angel charls said…
Met de mogelijkheid om de financiƫle transacties van de gebruikers soepel te laten verlopen, biedt PayPal haar gebruikers de kans om overal het digitale geld te betalen in plaats van contant geld of een bankpas / creditcard mee te nemen. Maar er zijn momenten waarop het de gebruikers lastig valt met de foutcode 1017. PayPal-foutcode 10417 kan worden verwijderd als u de onderstaande aanwijzingen volgt. Er zijn enkele oorzaken van PayPal-foutcode 10417. We hebben de stappen uitgelegd die u kunt nemen om deze fout op te lossen. Doorloop gewoon de stappen voor meer begrip en om het probleem op te lossen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van PayPal om hier meer hulp bij te zoeken via Paypal Nummer. De leidinggevenden zullen u helpen om dit op te lossen, en zij zullen het probleem goed oplossen.

Popular Posts